Jemná nátierka s údeninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
majonéza
250
g
tvrdý syr
200
g
zeler
150
g
jablko
100
g
diétna saláma
podľa chuti
soľ
trochu
citrónová šťava
trochu
nasekaná pažítka
trochu
nastrúhaný chren
postup
1.
Do majonézy vmiešame postrúhaný tvrdý syr, dobre očistený zeler a ošúpané jablká, pridáme nadrobno pokrájanú údeninu.
2.
Podľa chuti osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme nadrobno pokrájanou pažítkou a nastrúhaným chrenom.
3.
Nátierku môžeme ozdobiť aj čerstvou alebo nakrájanou zeleninou, natvrdo uvarenými vajcami a pod. Podávame s pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.