Nátierka z liptovskej salámy
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
liptovská saláma
1
ks
cibuľa
2
ks
sladkokyslá uhorka
podľa chuti
plnotučná horčica
trochu
strúhanka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
100
g
slanina
postup
1.
Na mäsovom mlynčeku pomelieme salámu (alebo zvyšok vareného či pečeného mäsa), cibuľu a uhorky. Pridáme horčicu, strúhanku, soľ, korenie a premiešame.
2.
Slaninu pokrájame na malé kocky, vyškvaríme, pridáme do nej vymiešanú zmes a premiešame. Necháme vychladnúť.
3.
Podávame na krajčekoch sendviča, ozdobené kolieskami cibule, rezmi papriky, paradajkami alebo pažítkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.