Kuracie mäso na čínskej kapuste
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
1
ks
hlávka čínskej kapusty
1
ks
citrón
1
PL
hladká múka
podľa chuti
olej, soľ, sójová omáčka, čierne mleté korenie, vlašské orechy
postup
1.
Kuracie prsia naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme sójovou omáčkou a necháme odležať asi 1 hodinu. Potom ich opečieme na horúcom oleji. Odložíme na teplé miesto.
2.
Kapustu nakrájame na rezance a orestujeme na oleji. Zaprášime múkou, opečieme a podlejeme. Dochutíme soľou a podusíme. Nakoniec pridáme vlašské orechy a okoreníme. Podávame s hranolkami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.