Jemná pomazánka zo sardiniek
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
maslo
podľa chuti
soľ
1
ks
syr Žervé
1
ks
uvarené vajce natvrdo
1
konzerva
sardinky
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
bylinky na ozdobenie
postup
1.
Zmäknuté maslo osolíme a vyšľaháme so syrom. Postupne pridávame najemno nastrúhané vajce, prelisované alebo dôkladne roztlačené sardinky aj s olejom a citrónovú šťavu. Šľaháme dohladka.
2.
Nátierku podávame na krajčekoch tmavého chleba alebo sendviča a zdobíme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.