Letná nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
maslo
1
ks
syr Žervé
podľa chuti
sardelová pasta
1
ks
topený syr
1
ks
cibuľa
2
ks
uvarené vajce natvrdo
100
g
sterilizovaný zeler
1
konzerva
sardinky
podľa chuti
soľ
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Maslo, žervé, sardelovú pastu a topený syr vymiešame dohladka. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, najemno postrúhané natvrdo uvarené vajcia, nadrobno nakrájaný zeler.
2.
Premiešame a zmiešame s dobre rozotretými sardinkami. Nátierku podľa chuti osolíme a pridáme pár kvapiek citrónovej šťavy.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.