FOTORECEPT: Teľací rezeň v ovsených otrubách a parmezáne
25
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
teľacie stehno
vajce
ovsené otruby
parmezán
soľ
bravčová masť
postup
Zdravšia verzia - bez múky a strúhanky.
1.
Z teľacieho mäsa odkrojíme 1 cm plátky, ktoré vyklepeme a posolíme.
2.
Parmezán nastrúhame na jemno.
3.
Rezeň obalíme vo vajíčku a v zmesi otrúb a parmezánu.
4.
Vyprážame v rozohriatej masti.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.