Tatársky biftek z lososa
5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
losos
2
ks
cibuľa
1
ks
citrón
1
zväzok
kôpor
2
PL
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie biele mleté
postup
1.
Rybu umyjeme, zbavíme zbytku kostí a nakrájame na čo najmenšie kúsky.
2.
Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame.
3.
Kôpor opláchneme, osušíme a nasekáme.
4.
Následne rybu zmiešame s cibuľou, kôprom, dochutíme soľou, korením a pokvapkáme olejom.
5.
Do zmesi pridáme podľa chuti šťavu z citróna.
6.
Hotový tatársky biftek dáme na 20 minút odpočinúť do chladničky. Najlepšie je podávať ho k opečeným hriankam.Vrch môžme ozdobiť strúčikom cesnaku, plátkom cibule alebo zelenou vňaťkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.