FOTORECEPT: Opitá krkovička
6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčová krkovička
2
PL
olej
1
ks
malá cibuľa
2
PL
hladká múka
200
ml
červené víno
4
strúčiky
cesnaku
grilovacie korenie
soľ
postup
1.
Mäso nakrájame na hrubšie plátky a jemne naklepeme.
2.
V troche oleja si rozmiešame grilovacie korenie a pretlačený cesnak. Touto marinádou natrieme mäso z oboch strán.
3.
Mäso obalíme v múke a sprudka opečieme. Mäso na chvíľu vyberieme.
4.
Vo výpeku osmažíme najemno nakrájanú cibuľu. Mäso vrátime naspäť.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.