Bravčová paštéta z pečene a krkovičky
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová pečeň
3
ks
cibuľa
100
g
masť
300
g
bravčová krkovička
2
ks
žemľa
3
ks
natvrdo uvarené vajce
2
ks
cesnakové strúčiky
2
PL
horčica
podľa chuti
mlieko, soľ, korenie
postup
1.
Pečeň namočíme na hodinu do mlieka. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú pečeň a udusíme do mäkka.
2.
Žemle namočíme v mlieku, pridáme k pečeni, tak isto vajcia, nakrájanú krkovičku, horčicu, soľ, korenie. Zamiešame a všetko zomelieme na mlynčeku aj 3 razy, aby bola jemná.
3.
Potom ju dochutíme cesnakom, korením a všetko premiešame. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.