Bravčové mäso s rajčiakovým pretlakom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno
60
g
tuk
1
ks
cibuľa
10
g
hladká múka
2
PL
rajčiakový pretlak
1
kocka
cukor
podľa chuti
mleté čierne korenie, soľ
postup
1.
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme a okoreníme. Na tuku rezne opečieme, pridáme nasekanú cibuľu, trochu podlejeme a podusíme.
2.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou a opražíme. Potom trochu podlejeme, pridáme pretlak, cukor a povaríme. Mäso prelejeme šťavou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.