Pridať recept

Teľacie rezne so syrom

6
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
teľací rezeň
60 g
strúhaný parmezán
2 ks
vajce
2 ks
vaječný bielok
trochu
hladká múka na obaľovanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Rezne umyjeme, osušíme a vyklepeme. Dochutíme ich soľou, korením, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu odstáť.
 
2.
Potom ich obalíme v hladkej múke a cestíčku, vymiešanom zo syra, vajíčok, bielkov, soli a trošky múky. Takto obalené rezne opražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!