Pridať recept

Husacie prsia s kyslou kapustou a knedlíkom

Husacie prsia s kyslou kapustou a knedlíkom
Zdroj: dreamstime
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
kyslá kapusta
trochu
olej
1 PL
petržlenová vňať
700 g
husacie prsia
1 štipka
soľ
1 ks
veľka cibuľa
1 ks
knedľa

postup

1.
Husacie prsia umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a necháme odstáť. Potom ich prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Preložíme ich do zapekacej misy, prelejeme výpekom, prikryjeme alobalom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
 
2.
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme scedenú kyslú kapustu, dochutíme ju soľou a dusíme domäkka na miernom ohni.
3.
Upečené husacie prsia necháme trochu vychladnúť, potom ich nakrájame na plátky a podávame s kapustou a buď kupovanou alebo domácou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať