Datle v čokoláde
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
datle
100
g
mandle
100
g
práškový cukor
1
ks
vaječný bielok
podľa chuti
čokoláda na varenie
postup
1.
Datle narežeme po dĺžke, vyberieme z nich kôstky a nahradíme ich mandľovou hmotou, ktorú si pripravíme zo zomletých mandlí, z cukru a bielka.
2.
Potom datle napichneme na špajdle a namáčame ich v roztopenej čokoláde. Po zaschnutí čokolády, špajdle vyberieme a datle poukladáme do papierových košíčkov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.