Mandľové kôpky
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
dl
smotana
150
g
čokoláda
2
PL
rum
1
PL
potlčená griláž
podľa chuti
mandle
postup
1.
Smotanu necháme zovrieť, potom ju odstavíme, pridáme do nej čokoládu a miešame, až kým sa čokoláda neroztopí. Potom pridáme rum, potlčený griláž a necháme vychladnúť.
2.
Nakoniec primiešame ešte toľko zomletých mandlí, aby sme dostali hustejšiu zmes, z ktorej sformujeme kôpky a každú obalíme mandľovými lupienkami aleno nasekanými.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.