Sleď v náleve
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
sleď
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
trochu
čierne korenie
trochu
biele korenie
2
dl
voda
1
dl
vínny ocot
1
dl
cukor
postup
1.
Slede namočíme cez noc do vody a potom také nasiaknuté vodou ich pokrájame na plátky hrubé asi 2 cm. Kožu a kosti neodstraňujeme.
2.
Plátky naložíme vo vrstvách do pohára spolu s kúskami pokrájanej cibule a mrkvy, pridáme celé čierne a biele korenie, zalejeme nálevom pripraveným z vody, octu a cukru a udržiavame v chlade niekoľko týždňov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.