Pečené stehno z daniela
200
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
stehno z daniela
1
kg
bôčik
korenie na divinu
cesnaku
1
kg
kyslá kapusta
červené víno
postup
Poľovnícka pochúťka.
2.
Bôčik na chvíľu predvaríme, aby sa lepšie krájala koža na štvorčeky.
3.
Stehno a bôčik posypeme korením na divinu a nakrájaným cesnakom. Podlejeme vodou z bôčiku, zakryjeme a dáme piecť.
5.
Keď je mäso takmer mäkké, prisypeme kyslú kapustu a dopečieme nezakryté. Kapusta nasiakne dobrú šťavu z mäsa, pridali sme aj kolieska klobásy.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.