Diabolská škorica
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
celá škorica
4
PL
mletá zrnková káva
trochu
kockový cukor
trochu
koňak
podľa chuti
šľahačka
postup
1.
Do vody dáme škoricu a pomaly varíme na miernom ohni. Po chvíli škoricu vyberieme, uvaríme kávu a nalejeme do šálok.
2.
Na vopred zohriatu lyžicu položíme kocku cukru, zalejeme ju koňakom tak, aby lyžica bola plná, zapálime a keď plameň zhasne nalejeme do šálky. Takisto pripravíme aj ostatné šálky. Podávame so šľahačkou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.