Rezance s kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
polohrubá múka
voda
soľ
hlávková kapusta
postup
1.
Z múky, vody a soli spravíme cesto, ktoré si rozvaľkáme a krájame z neho hrubšie rezance.
2.
Kapustu si na struhádle narajbeme a do hrnca dáme roztopiť masť, dáme cukor a skaramelizujeme.
3.
Do karamelu dáme kapustu, trochu vody a podusíme.
4.
Kým sa nám dusí kapusta vyvarime si rezance a potom ich spojíme s kapustou.
5.
Nakoniec ich oblejeme husacou masťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.