Pridať recept

Zemiakovo - kapustná zmes

4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
zemiaky
1 podľa chuti
soľ
1/2 ks
kel
2 PL
olivový olej
1 ks
malá nadrobno pokrájaná cibuľa
4 PL
nadrobno pokrájaná cibuľa
1 strúčik
nadrobno pokrájaný cesnak
1/2 KL
feferónka
1 podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Zemiaky uvaríme v šupke v osolenej vode. Potom ich olúpeme a roztlačíme. Kel alebo kapustu varíme v osolenej 10 minút. Dáme odkvapkať a pokrájame nahrubo.
 
2.
Olej v panvici rozohrejeme a osmažíme cibuľu, cesnak, slaninu a feferónku. Okoreníme a osolíme. Pridáme kel alebo kapustu a zemiaky.
3.
Premiešame, dáme odstáť na 20 minút a podávame teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čínska kapusta
Super zdravá, chrumkavá a lacná čínska kapusta
Málo kalórií a more nutričných benefitov. Taká je čínska kapusta.
zemiaky
Video: Najlepší trik na šúpanie varených zemiakov
Ešte nikdy nebolo šúpanie uvarených zemiakov tak jednoduché! Týmto skvelým trikom si ušetríte čas aj kopec...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
Zemiaková kaša
Zemiaková kaša vždy krásne nadýchaná, krémová a bez hrudiek! Trik skúsenej gazdinky, ako pripraviť tú najlepšiu + recepty
Nadýchané a krémové zemiakové pyré získate vďaka správne zvoleným surovinám a pár drobných pravidlám...
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Mladé zemiaky a skoré zemiaky nie sú to isté. Ako ich rozlíšiť?
Pre mnohých ľudí nie je nič lepšie ako mladé zemiaky na obed doplnené šalátom a reďkovkami so smotanou...