Lyonská omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
vajce
trochu
soľ
trochu
mlieko
trochu
masť
podľa chuti
cibuľka
postup
1.
Omelety z vajec pripravujeme tak, že rozbijeme celé vajíčka, rozšľaháme ich s trochou soli a mlieka alebo smotany a takto pripravenú zmes nalejeme na rozpustenú masť v panvici. Pečieme ich zvoľna za stáleho miešania a až po zhustnutí necháme pripiecť ako palacinky.
2.
Opečenú vaječnú omeletu plníme na kolieska nakrájanou opraženou cibuľkou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.