Teľacie rolované
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
80
g
teľacie mäso
5
g
múka
5
g
maslo
podľa chuti
soľ
Plnka:
20
g
ryža
1/2
ks
vajce
20
g
šunka
podľa chuti
soľ, petržlenová vňať
postup
1.
Teľací rezeň naklepeme, dáme naň plnku, stočíme, previažeme a zo všetkých strán opečieme na horúcej masti. Potom dáme do nádoby, podlejeme vodou, posolíme a udusíme.
2.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, povaríme a na tanieri polejeme rolky.
3.
Plnka: Udusenú ryžu zamiešame s vajcom, posekanou šunkou, soľou a nasekanou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.