Pridať recept

Prírodný rezeň na zelenine

ingrediencie

400 g
teľacie stehno
40 g
masť
20 g
maslo
120 g
mrkva
60 g
hrášok
80 g
kaleráb
10 g
hladká múka
10 g
rajčiakový pretlak
200 g
ryža
podľa chuti
soľ, korenie,

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, narežeme, naklepeme, posolíme, okoreníme, pomúčime a opečieme na rozpálenej masti z oboch strán.
 
2.
Rezne vyberieme, masť podlejeme vodou, pridáme pretlak, maslo a uvarenú, pokrájanú zeleninu. Na taniere dáme kôpku udusenej ryže, k nej opečené rezne, ktoré polejeme povarenou šťavou so zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!