Gado - gado s arašidovou omáčkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/4
ks
kapusta
1
hrsť
zelená fazuľka
1
hrsť
špenát
1/2
ks
maslová tekvica
3
ks
vajce
2
ks
paradajka
SAMBAL PETJEL:
100
g
arašidy
2
ks
cesnakové strúčiky
3
ks
chilli paprička
1/2
KL
cukor
2
KL
citrónová šťava
podľa chuti
sardelová pasta, soľ, klíčky
postup
1.
Zeleninu, ktorú treba uvariť uvaríme a nakrájame na veľké kúsky. Všetku ostatnú zeleninu nakrájame a pekne uložíme na tanier. Uložíme aj vajcia, uvarené natvrdo a pokrájané.
2.
Pripravíme omáčku. Mleté arašidy zamiešame so zomletým chilli, soľou, rozotretým cesnakom, cukrom a sardelovou pastou. Pridáme citrónovú šťavu a zalejeme vývarom, aby vznikla hustá omáčka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.