Pridať recept

Gado - gado s arašidovou omáčkou

ingrediencie

1/4 ks
kapusta
1 hrsť
zelená fazuľka
1 hrsť
špenát
1/2 ks
maslová tekvica
3 ks
vajce
2 ks
paradajka

SAMBAL PETJEL:

100 g
arašidy
2 ks
cesnakové strúčiky
3 ks
chilli paprička
1/2 KL
cukor
2 KL
citrónová šťava
podľa chuti
sardelová pasta, soľ, klíčky

postup

1.
Zeleninu, ktorú treba uvariť uvaríme a nakrájame na veľké kúsky. Všetku ostatnú zeleninu nakrájame a pekne uložíme na tanier. Uložíme aj vajcia, uvarené natvrdo a pokrájané.
 
2.
Pripravíme omáčku. Mleté arašidy zamiešame so zomletým chilli, soľou, rozotretým cesnakom, cukrom a sardelovou pastou. Pridáme citrónovú šťavu a zalejeme vývarom, aby vznikla hustá omáčka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať