Sušené hrušky
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
hruška
10
g
kyselina vínna
1
liter
voda
postup
1.
Hrušky umývajeme, pokrájame na štvrťky, odstránime z nich jadrovník, a potom ich krájame na tenšie rezy.
2.
Očistené hrušky dáme do 1% roztoku kyseliny vínnej (10 g kyseliny vínnej na 1 l vody), aby nestmavli.
3.
Pred sušením hrušky obárame vriacou vodou, aby zmäkli. Hrušky v rúrach a sušiarňach sušíme pri teplote 85 stupňov a konečná nie je vyššia ako 65 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.