FOTORECEPT: Nepečený čokoládovo-tofu koláč
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
1
šálka
sušené hrozienka
1
šálka
vlašské orechy
1
šálka
mleté ľanové semienko
1
PL
jahodový džem
1
KL
mletá škorica
Plnka
2
PL
kakao
1
ks
čokoládový puding
3
PL
med
200
g
biele tofu
1
ks
banán
postup
1.
Sušené hrozienka si vopred namočíme asi na 1 hodinu do vody. Potom vodu zlejeme, dáme ich do mixéra, pridáme k nim vlašské orechy, ľanové mleté semienko, škoricu a jahodový džem. Všetko spolu rozmixujeme na hutnú hmotu. Cesto natlačíme do tukom vymazanej formy s priemerom 18 cm.
2.
Na plnku si v mixéri vymiešame biele tofu, zrelý banán, kakao, čokoládový puding a med.
3.
Krém natrieme na cesto a koláč odložíme do chladničky, aby nám pekne do druhého dňa zatuhol.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.