Pridať recept

Nátierka z údeného mäsa

ingrediencie

100 g
jemný tvaroh
200 g
varené údené mäso
trochu
strúhaný chren
podľa chuti
soľ

postup

1.

V mise zmiešame jemný tvaroh s nadrobno pokrájaným alebo zomletým údeným mäsom.

 
2.

Hotovú nátierku ochutíme strúhaným chrenom a podľa chuti posolíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bylinková nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Kura na paprike - tradičné, výborné, FOTORECEPT
Čo na obed? 30 fantastických receptov na chutný obed pre celú rodinu
Tiež už neviete, čo stále variť? Nevadí! My vám každý deň prinesieme nový a ten najlepší výber práve...
Jednoduché, rýchle a chutné: 3 recepty na vajcia s medvedím cesnakom na raňajky
Jednoduché, rýchle a chutné: 3 recepty na vajcia s medvedím cesnakom na raňajky
Jar je tu a s ňou aj sezóna medvedieho cesnaku. Najlepšie recepty s touto bylinkou v kombinácii s vaječnými receptami.
Špargľová polievka s parmezánom a opečenou slaninou
Čo na večeru? 30 overených receptov na chutnú večeru pre každého
Máme pre vás niekoľko výborných inšpirácií na prípravu chutnej večere.
Jablkový koláč
Do cesta na jablkový koláč pridajte tri polievkové lyžice. Vyjde dokonale chrumkavé
Jablkový koláč sa nie nadarmo nazýva kráľovnou koláčov. Pravdepodobne neexistuje nikto, kto by ho nemal rád...
MILA Omakase x Torno Subito s Massimom Botturom a Bernardom Paladinim v Miami, 25 Feb 2024
Ktoré jedlo by si zaželal ako posledné? Jednoznačne toto od starej mamy, prezradil najvplyvnejší taliansky šéfkuchár - veľký bojovník proti plytvaniu jedlom
Jedna z najvplyvnejších postáv súčasnej svetovej gastronómie. Taliansky šéfkuchár Massimo Bottura však nie...