Camembert pečený s cesnakom a rozmarínom
2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
camembert
4
strúčiky
cesnaku
trochu
olivový olej
1
ks
bageta
4
stonky
rozmarín
postup
1.
Syr vyberieme z obalu a vložíme ho naspäť do drevenej krabičky ak v nej bol. Ak nie nevadí uložíme ho do alobalu. Vrchnú časť syru narežeme na mriežku. Do zárezov vtrieme prelisovaný cesnak a rozmarín.
2.
Bagetu natrháme na menšie kúsky, ponapichujeme ju na špajdle alebo ihly, pokvapkáme olivovým olejom a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C.
3.
Syr grilujeme dovtedy, kým nebude vrch úplne zapečený. Kúsky bagety potom máčame do roztečného syra ako fondue.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.