Pridať recept

Hovädzie mäso podľa pivovarníka

ingrediencie

3 PL
masť
1 ks
cibuľa
400 g
hovädzie mäso zadné
podľa chuti
soľ
1/2 ČL
drvená rasca
trochu
drvené čierne korenie
1/2 ČL
oregano
100 g
papriková klobása
1 PL
hladká múka
200 ml
svetlé pivo

postup

1.

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso, opražíme, posolíme, pokoreníme, pridáme oregano a vo vlastnej šťave dusíme za občasného miešania takmer domäkka. 

 
2.

Pridáme pokrájanú klobásu a po odparení šťavy poprášime múkou a opražíme.

3.

Zalejeme pivom a dôkladne prevaríme. Podávame s ryžou alebo knedľami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať