Rybací vývar
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
ryba
1,25
litre
voda
2
ks
celé čierne korenie
2
ks
celé nové korenie
1/2
KL
soľ
100
g
koreňová zelenina
postup
1.
Mäso zalejeme studenou vodou, pridáme čierne a nové korenie, posolíme a necháme zovrieť. Teplotu znížime a na miernom ohni varíme asi 30 min. Pridáme zeleninu a varíme ešte asi 1/2 hodiny.
2.
Vývar precedíme, aby v ňom nezostali kosti. Použijeme ho ako základ rybacích polievok alebo pri príprave omáčok.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.