Pridať recept

Krémová rybacia polievka

ingrediencie

400 g
kapor
podľa chuti
soľ
2 PL
maslo
1 liter
voda
2 PL
hladká múka
1/2 kocka
mäsový bujón
3 ks
celé čierne korenie
3 ks
celé nové korenie
100 ml
smotana

postup

1.

Rybacie mäso pokrájame, posolíme a opečieme na masle. Podlejeme asi 200 ml vody a podusíme domäkka.

 
2.

Rybu oberieme z kostí. Do odparenej šťavy nasypeme múku, opražíme, zalejeme zvyšnou vodou, pridáme polovicu mäsového bujónu, koreniny a povaríme.

3.

Polievku precedíme, doplníme rybacím mäsom, smotanou a prehrejeme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať