Pridať recept

Malinový sirup - Sirop framboise

ingrediencie

2 kg
maliny
2 kg
cukor

postup

Maliny zasypeme cukrom a necháme odležať 24 hodín. Potom ich popučíme, precedíme, šťavu povaríme na slabom ohni 15 minút. Schladíme, nalejeme do fliaš a uzavrieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bazový sirup
Bazový sirup ako od babičky - chutí aj lieči!
Bazový sirup nielen chutí, ale je aj zdravý. Vyskúšajte tradičné praxou overené recepty, ktoré vám pripomenú...
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
V boji s chorobami vám pomôžu domáce sirupy
Domáce sirupy na kašeľ a boľavé hrdlo: Vyskúšajte tradičný cibuľový alebo ten z bobkového listu
Sychravé počasie a chladné dni dokážu počas jesene a zimy poriadne potrápiť našu imunitu. Preto by sme mali...
Uchovajte si vône a chute leta v pohároch a fľašiach
Čas voňavých byliniek a čerstvého ovocia je tu! Ak aj vy patríte k milovníkom domácich pochúťok...
Zaváranie
Chystáte sa zavárať? Tu je 20 tipov, o ktorých by ste mali vedieť
Zaváranie nám často zaberie aj celý deň. Pokiaľ absolvujete celú prípravu a samotné sterilizovanie, trvá to...
Bazový sirup
Naj osvieženie z prírody: Domáci bazovo-mätový sirup
V lete nám padne vhod, keď sa môžeme osviežiť limonádou s nejakým chuťovo zaujímavým sirupom. Ten si...