Pridať recept

Pečené zemiaky s cibuľou v alobale

ingrediencie

200 g
zemiaky
100 g
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.

Očistené a ošúpané zemiaky pokrájame na plátky. Cibuľu na kolieska.

 
2.

Na alobal rozložíme vrstvu zemiakov na ňu uložíme vrstvu cibuľových krúžkov a takto pokračujeme, kým minieme všetky suroviny.

3.

Nakoniec pokvapkáme olejom, posolíme a okoreníme, zabalíme do alobalu a pečieme v rúre 20-30 min.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.