Pridať recept

FOTORECEPT: Bryndziaky z lístkového cesta

Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Zdroj: eva2mala

ingrediencie

400 g
lístkové cesto
150 g
bryndza
2 ks
zemiaky
jarná cibuľka
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
vajce
sezam

postup

1.
Rozvaľkáme si lístkové cesto na obdĺžnik. Pripravíme si nátierku z bryndze, mladej cibuľky, uvarených a popučených alebo nastruhaných 2 zemiakov, soli, korenia a červenej papriky.
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Zdroj: eva2mala
 
2.
Nátierku natrieme na rozvaľkané lístkové cesto a zabalíme do rolády. Roládu nakrájajte buď na tenké pásiky alebo na trojuholníky. Poukladajte na plech s papierom na pečenie. Potrite rozšľahaným vajíčkom a posypte sezamom. A nakoniec upečieme do zlatista.
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Fotorecept: Bryndziaky z lístkového cesta
Zdroj: eva2mala
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
6.4.2014 09:57 | |
+9 -0
vyzeraju chutne (y)
Podobné články
Demikát
Čo tak dať si demikát? Jedinečná a rýchla slovenská polievka
Demikát je typicky slovenskou odpoveďou na bohaté a krémové zemiakovo-syrové polievky.
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Bryndzov polievka
Tip na nedeľný obed: Obaľovaná sviečkovica
Bryndzová polievkaSuroviny:    bryndza    soľ    zemiaky    hladká múka    vajceDáme si variť...
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!