Pridať recept

Hubové placky

ingrediencie

500 g
čerstvé huby
1 ks
pór
2 PL
maslo
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 KL
drvená rasca
2 ks
vajce
4 PL
strúhaný tvrdý syr
trochu
nasekaná petržlenová vňať
trochu
strúhanka
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.

Huby a pór pokrájame nadrobno a na rozohriatom masle dusíme, kým sa z nich neodparí voda. Odstavíme a necháme vychladnúť.

 
2.

Zmes jemne posolíme, okoreníme, pridáme drvenú rascu, rozšľahané vajcia, syr, pokrájanú petržlenovú vňať a toľko strúhanky, aby sa zmes zahustila.

3.

Zmes dôkladne premiešame a sformujeme malé placky. Vyprážame ich v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista.

4.

Hubové placky podávame s kyslou smotanou a zeleninou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tvarohová nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
TOP
Kurací vývar
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Zasýti, zahreje, dodá cenné živiny, chutí výborne a väčšina z nás si bez neho nedeľný obed nevie ani len...
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky pod slnkom, každý si pýta dupľu
Už nemusíte hľadať, čo dnes variť. Pripravte svojej rodine šťavnaté fašírky z kuracieho mäsa. Nič im...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...