Pridať recept

Pyré z cíceru

ingrediencie

1 hrnček
cícer

postup

1.
Cícer namočíme na noc do studenej vody. Pred samotným varením vodu zlejeme, zalejeme ho čerstvou a necháme prejsť varom. Potom ho na miernom ohni varíme približne 40 minút domäkka.
 
2.
Cícer zlejeme, odložíme si trošku vody bokom a rozmixujeme ho na pyré. Ak je moc husté pridáme trošku vody.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fazuľa
Všestranná fazuľa – v kuchyni z nej uvaríte všetky chody
Ani jedna strukovina nemá v kuchyni také všestranné využitie ako fazuľa. Môžete z nej pripraviť kompletné...
Tip na lacné chutné jedlo: Ragú zo šošovice a cukety
Ragú je hutné jedlo zo strukoviny. Možno aj z niečoho iného, obyčajne sa do ragú pridáva aj mäso. Keďže...
Hŕstková polievka
Nemusíte dlho čakať! Triky, ako uvariť strukoviny aj bez zdĺhavého namáčania, skúste to hneď teraz
Obľubujete strukoviny, ale odrádza vás zdĺhavé namáčanie pred varením? Máme pre vás niekoľko tipov, vďaka...
Mungo fazuľky
Ako využiť mungo fazuľky v kuchyni
Moje prvé stretnutie s mungo fazuľkami bolo cez ich naklíčenú formu v polievke. Veľmi mi chutili a odvtedy som si...
Majonéza
Nekupujte drahé vajíčka! Perfektnú LACNÚ MAJONÉZU máte zo suroviny, ktorú každý vylieva a to je chyba!
Väčšina z nás pravdepodobne vždy vylievala vodu z varenia cíceru, fazule alebo iných strukovín do výlevky. To...
Pohánka, cícer, natural ryža – ako ich správne pripraviť?
Snažíte sa zaradiť do stravy racio potraviny, ako sú napríklad ryža natural, cícer či pohánka, no stále vám...