Pridať recept

Bublanina s jahodami a ananásom

8
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

80 g
maslo
120 g
práškový cukor
4 ks
vajce
140 g
polohrubá múka
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
300 g
jahody
300 g
ananás

postup

1.
Maslo vymiešame s cukrom do peny. Po jednom vmiešame vajíčka a nakoniec pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva.
 
2.
Cesto prelejeme na plech vymastený maslom a vysypaný múkou. Uložíme naň očistené ovocie, vložíme ho do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hit leta: Dierkovaný koláč
Letný hit: Dierkovaný koláč
Jednoduchý, rýchly a extra šťavnatý koláč, ktorý si okamžite zamilujete.
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Nepečené jahodové zákusky hotové za pár minút
Nepečené jahodové zákusky: Tieto sú krásne, a pritom super jednoduché
Kto má rád jahody a sladko-svieže krémy, skrátka musí ochutnať tieto vynikajúce nepečené maškrty.
Bezlepková bublanina
Najlepšie recepty na domáce bublaniny s ovocím
Letná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Akú máte najradšej vy?
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Šťavnaté bublaniny: 15 overených receptov na tie najlepšie (nielen) letné koláče
Keď chceme rýchlo upiecť chutný koláč, bublanina je jedným z najlepších riešení. Nadýchané cesto...