Pridať recept

Morská ryba v kapari omáčke

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4
morská ryba
40 g
maslo
1 ks
cibuľa
150 ml
zeleninový vývar
30 ml
biele víno
1 hrsť
kapary
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
100 g
cherry paradajky

postup

1.
Ryby umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a necháme cca 10 minút odstáť. Potom ich opečieme do zlatista z oboch strán na panvici s rozpáleným maslom. Opečené plátky ryby odložíme na teplé miesto a výpek budeme potrebovať.
 
2.
Vo výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Prilejeme horúci vývar, pridáme cherry paradajky, kapary, biele víno, omáčku dochutíme soľou, korením a chvíľu ju povaríme. Opečené plátky ryby vložíme naspäť, trochu ich prehrejeme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať