Pridať recept

Kuracia roláda so špenátom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
50 g
čerstvý špenát
3 strúčiky
cesnaku
40 g
bylinkové maslo
100 g
syr Feta
trochu
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme, mierne rozklepeme na väčšie pláty. V miske zmiešame prelisovaný cesnak, soľ, korenie a bylinkové maslo. Touto ochutenou zmesou ich potrieme z oboch strán.
 
2.
Lístky čerstvého špenátu sparíme a uložíme na kuracie prsia. Pridáme na kocky nakrájaný syr Feta a kuracie prsia zvinieme do rolády. Konce uzavrieme grilovacími ihlami. Rolády prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji.
3.
Potom ich preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom, vložíme do rúry a pečieme do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...