Tradičný zemiakový šalát
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
5
PL
majolenka Hellmanns
4
PL
Gurmánská horčica Hellmann’s
4
PL
slnečnicový olej
10
ks
kyslá uhorka
1
ks
cibuľa
50
ml
voda s hnedým cukrom
mleté čierne korenie
postup
Studené, uvarené a olúpane zemiaky nakrájame na malé kolieska. Kyslé uhorky a cibuľu nakrájame nadrobno. Vložíme do misy a pridáme majolenku Hellmann’s, Gurmánsku horčicu Hellmann‘s, slnečnicový olej a sladkú vodu. Dochutíme mletým čiernym korením. Všetko nakoniec premiešame a necháme odležať do druhého dňa.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.