FOTORECEPT: RAW čokoládový koláč
stredná
náročnosť
ingrediencie
3/4
hrnček
vlašské orechy
1
hrnček
hrozienka
4
PL
kokosový olej
4
PL
kakao
4
PL
med
2
ks
banán
postup
1.
Orechy rozmixujeme a pridáme namočené hrozienka, ktoré sme si dali aspoň na hodinku do vody.
3.
Cesto navrstvíme do formy na biskupský chlebík a urovnáme.
4.
Banány rozmixujeme s kokosovým olejom a pridáme 2 PL kakaa.
5.
Plnku navrstvíme na korpus a dáme do chladničky ideálne na 12 hodín, prípadne aspoň na hodinku-dve do mrazničky.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.