Pridať recept

Cviklový šalát s tuniakom

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
červená repa - stredná
1 ks
zeler - rovnaké množstvo ako repa
1 konzerva
tuniak v oleji
soľ, čierne korenie, balsamikový ocot, petržlen
v prípade potreby extra panenský olivový olej

postup

Ľahký šalát, ktorý poslúži ako skvelá večera pri delenej strave, ale aj pre nás ostatných čo sa snažíme stravovať zdravo a vyvážene :-))

1.

Pripravíme si suroviny - repu a zeler očistíme a umyjeme.

 
2.

Je to naozaj jednoduché - na silnom strúhadle nastrúhame obe zeleniny a pridáme tuniaka - ak je v olivovom oleji, tak použijeme ten z konzervy - ak nemáme v olivovom, rastlinný olej zlejeme a do šalátu pridáme extra panenský olivový olej. osolíme, okoreníme, pridáme petržlen a 1-2 lyžice balsamika. Pomiešame.

3.

Necháme v chladničke postáť, aby sa chute prepojili. podávame s pečivom - ale ak sa stravujeme podľa delenej stravy, bude stačiť aj pečivka :-))) je naozaj výborný. 

4.

Dobrú chuť!

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať