Prirodny rezen
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové stehno
2
ks
cibuľa
olej
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
20
g
hladká múka
voda
podravka
kari
1
strúčik
cesnaku
250
g
cestoviny
červená kyslá kapusta
postup
1.
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme, obalíme v hladkej muke a na oleji opražíme obidve strany.
2.
Na zvyšnej časti oleja opražíme očistenú, pokrájanú cibuľu. Vložíme opečené rezne, podlejeme vriacou vodou a dusíme. Okoreníme a pridáme pretlačný cesnak. Keď mäso je mäkké, je hotové.
3.
Podávame s cestovinami pripravenými podľa návodu.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.