Pridať recept

Prirodny rezen

ingrediencie

300 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
olej
soľ
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
20 g
hladká múka
voda
podravka
kari
1 strúčik
cesnaku
250 g
cestoviny
červená kyslá kapusta

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme, obalíme v hladkej muke a na oleji opražíme obidve strany.
 
2.
Na zvyšnej časti oleja opražíme očistenú, pokrájanú cibuľu. Vložíme opečené rezne, podlejeme vriacou vodou a dusíme. Okoreníme a pridáme pretlačný cesnak. Keď mäso je mäkké, je hotové.
3.
Podávame s cestovinami pripravenými podľa návodu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mata766
9.3.2013 19:04 | |
+5 -1
cestovina? radsej ryza, alebo zemiacky....:)
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!