Pridať recept

FOTORECEPT: Rezne z karé

ingrediencie

4 plátky
bravčové karé bez kosti
hladká múka
1 ks
vajce
strúhanka
olej na vyprážanie
soľ

postup

1.
Plátky mäsa vyklepeme. Osolíme.
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
 
2.
Do misiek si pripravíme postupne múku, rozšľahané vajce a strúhanku. Plátky mäsa postupne obalíme v múke, vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
3.
Vložíme do rozpáleného oleja a pod pokrievkou smažíme z oboch strán.
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
4.
Pod pokrievkou smažíme z oboch strán dozlata.
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
5.
Podávame so zemiakmi, zemiakovým šalátom alebo pečivom.
Fotorecept: Rezne z karé
Fotorecept: Rezne z karé
Zdroj: lenjanie
6.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Turkey schnitzel with potato and zucchini
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej...
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.