FOTORECEPT: Nepečený koláč s čerešňovou tofu plnkou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
150
g
sušené datle
50
g
mleté ľanové semienko
1
PL
kokosový olej
Plnka
2
hrste
čerešne
200
g
biele tofu
2
PL
med
2
ks
plátková želatína
5
PL
voda
postup
1.
Sušené ďatle, mleté ľanové semienko a kokosový olej spolu rozmixujeme.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno.
4.
Tofu, med a čerešne rozmixujeme na hladkú kašu.
5.
2 plátky želatiny necháme napučať v 5 PL vody asi 10 minút. Potom ju privedieme k varu a hneď vypneme. Želatínu prilejeme k plnke a rozmiešame.
6.
Plnku vylejeme na cesto a koláč dáme schladiť na noc do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.