Pridať recept

Bravčové so šampiňónmi

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 ks
cesnaku
600 g
bravčové pliecko
1 ks
zelená paprika
250 g
čerstvé šampiňóny
3 ČL
mletá červená sladká paprika
1 ČL
vegeta
2 ks
bobkový list
1 ks
bujón

postup

rýchly a fajný obed
Cibuľu nakrájame na menšie kúsky a opražíme na oleji, pridáme mäso, zelenú papriku a miešame, po chvíli dáme z ohňa dole a pridáme červenú papriku potom zalejeme vodou nad mäso. Pridáme vegetu, bobkový list, bujón a necháme variť na malom ohni 45-50 minút. Na konci zahustíme hladkou múkou.
Bravčové so šampiňónmi
Bravčové so šampiňónmi
Zdroj: anielik2222
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
KONIKsandy
1.9.2015 12:37 | |
+136 -15
a ten cesnak a sampiony tam naskakali same? ;)
anielik2222
20.9.2015 13:26 | |
+48 -32
pardooon bolo to písane narychlo :O
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...