FOTORECEPT: Tuniakové špagety so zelenou fazuľkou a klobáskou
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
kukuričné špagety
500
g
mrazené zelené fazulky
150
g
kvalitná klobása
2
konzervy
tuniak vo vlastnej šťave
3
PL
paradajkový pretlak
3
PL
kečup
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
3
strúčiky
cesnaku
postup
1.
Mrazené fazuľky vysypeme na panvicu a necháme na ohni rozmraziť. Potom prilejeme 1 PL oleja a osmažíme na ňom na plátky nakrájaný cesnak.
2.
Medzitým si na druhej panvici osmažíme nasucho klobásku nakrájanú na malé kocky.
3.
K osmaženým fazuľkám pridáme oboch tuniakov (šťavu z nich vylejeme), pretlak, kečup a zmes okoreníme. Necháme dusiť 10 minút a uvaríme si cestoviny podľa návodu. Uvarené cestoviny zmiešame s tuniakovou zmesou a podľa chuti pridáme soľ alebo iné korenie. Hotový pokrm dáme do hlbšieho taniera a vrch posypeme opečenou klobáskou. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.