Pridať recept

Nátierka z tresčej pečene

ingrediencie

1 konzerva
tresčia pečeň
100 g
ementál
20 g
zmäknuté maslo
1 ks
cibuľa
1 KL
horčica
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Tresčiu pečeň z konzervy scedíme a roztlačíme ju na jemnú kašu. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, zmäknuté maslo, na jemno nastrúhaný syr a horčicu.
 
2.
Nátierku ochutíme soľou, mletým čiernym korením a podávame na pečive.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Pečeňové delikatesy
Pečeňové delikatesy: Pripravte si vyprážanú pečeň, halušky do polievky či domácu paštétu
Vnútornosti sa už na našich tanieroch neobjavujú tak často ako v minulosti. Napriek tomu nám aj tie dokážu...
Domáca treska
Legendárna pochúťka, ktorú všetci poznáme, ale takúto ste ešte neskúšali: Toto je najlepší recept na domácu tresku, poklad v našej rodine!
Skúšali ste už robiť niekedy túto tradičnú slovenskú pochúťku doma? S našim receptom to bude skutočne...
TOP
Domáca treska
Príbeh slávneho socialistického street-foodu, ktorý sa umiestnil medzi top šalátmi sveta: Tresku v majonéze vymyslel cukrár
Milujú ju všetci – od študentov až po dôchodcov. Tradičný slovenský desiatový šalát, známy ako treska...