Pridať recept

FOTORECEPT: Plnené karé

10
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové karé bez kosti
6 plátkov
oravská slanina
3 ks
cibuľa
10 strúčikov
cesnaku
podľa chuti
soľ a steak korenie

postup

1.
Suroviny:
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
 
2.
Narežeme si karé.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
3.
Osolíme a nacesnakujeme.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
4.
Do zárezov poukladáme slaninu.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
5.
Cibuľu
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
6.
Zviažeme
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
7.
Osolíme, okoreníme steak korením alebo korením na bravčové pečené.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
8.
Opečieme aby sa nám mäsko zatiahlo a zostala šťava v ňom.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
9.
Preložíme do pekáča, pridáme cibuľu a strúčiky cesnaku, podlejeme vodou, zakrijeme a dusíme.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
10.
Keď je mäsko mäkké odokryjeme a zapečieme.
Fotorecept: Plnené karé
Fotorecept: Plnené karé
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Red-Hawko
17.11.2020 10:44 | |
+14 -22
A ako dlho pečieme, na akú teplotu ????
Anonymný nick
25.7.2014 18:23 | |
+15 -23
Áno máte pravdu, krkovička by bola lepšia
cita112
25.7.2014 09:47 | |
+15 -20
Zaujimavý receptík , niečo na spôsob živánskej :3 Ale tiež si myslím že by bola vhodnejšia krkovička pekne prerastená alebo pliecko ... karé samé o sebe je dosť suché ..ale 100ludí 100chutí :)
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Najlepší a najjednoduchší cesnakový chlieb: Toto musíte vyskúšať
Názory na cesnak sa rôznia. Niektorí ho nemôžu cítiť, iní prisahajú na jeho liečivé vlastnosti. A...
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Takto cesnak už nikdy nepripálite!
Cesnak nesmie chýbať azda v žiadnej kuchyni. Táto aromatická zelenina sa pridáva do mnohých jedál, ktorým...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...