Pridať recept

Pečené hrušky s plesňovým syrom

ingrediencie

4 ks
hruška
160 g
gorgonzola
40 g
vlašské orechy
2 PL
med
4 vetvičky
estragón
2 PL
olivový olej
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Hrušky poriadne umyjeme, rozkrojíme ich napoly a zbavíme jadrovníkov. Orechy nasekáme, zmiešame s medom a uložíme do dierok po jadrovníkoch.
 
2.
Na vrch navrstvíme syr, hrušky pokvapkáme olejom, posypeme estragónom, korením a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
3.
Vložíme ich do vyhriatej rúry a pri teplote 200°C zapekáme cca 20 minút, dokým sa syr úplne nerozpustí.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať