Papriky plnené hubami
4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
farebná paprika
4
PL
olej
1
ks
cibuľa
500
g
šampiňóny
4
ks
vajce
5
PL
smotana na varenie
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
kyslá smotana
postup
1.
Papriky umyjeme, osušíme a pozdĺžne rozkrojíme. Zbavíme ich jadrovníkov. V hrnci rozpálime olej, pridáme papriky, zakryjeme ich pokrievkou a dusíme cca 10 minút. Papriky vyberieme a udržiavame teplé.
2.
Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šampiňóny. Dochutíme ich soľou, korením a dusíme takmer domäkka. Vajíčka rozmiešame so smotanou a nalejeme ich do hubovej zmesi. Necháme ju stuhnúť a potom vychladnúť.
3.
Hubovou zmesou plníme papriky a servírujeme ich s lyžicou kyslej smotany na povrchu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.